Kontakt

Med LAG-støtte kan vi sikre den lokale produktion

Vi søgte i starten af året om LAG-støtte til en ny produktionsenhed i Korsør. Den er blevet godkendt, og vi har derfor modtaget 464.000 kr. i EU-støtte fra Landudvikling Slagelse.

LAG-støtte til maskiner og inventar

Vi er meget taknemmelige over at have modtaget den store støttesum fra Landudvikling Slagelse, og den skal først og fremmest anvendes til at booste produktionen i den nye hal i Korsør. Pengene er derfor gået til inventar og avancerede maskiner.

Formanden for Landudvikling Slagelse, Niels Jørgensen, har udtalt ”Vi arbejder for at få flere i arbejde i landområderne og at få virksomhederne til at vækste. Mens man andre steder lægger produktionen ud til andre lande, er det en fornøjelse her at se, at man faktisk satser på lokal produktion.” Han tilføjer derudover:

”464.000 kr. er nok i den højere ende af, hvad vi i bestyrelsen har givet i LAG-støtte til et projekt gennem tiden. Derfor er det også dejligt at se, at der allerede er blevet ansat fem medarbejdere i produktionen.”

Og det er lige præcis det, vi hos Fazade har fokus på: At bibeholde den lokale produktion, men at levere til hele landet.

Læs mere om udvikling af landdistrikterne her: https://ec.europa.eu/agricultu...

Den europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne
Formand for Landudvikling Slagelse, Niels Jørgensen (t.v.), har overrakt støtten til holdet bag Fazade i Korsør