Kontakt

Ledige stillinger

Projektleder

Den gode udvikling fortsætter for Fazade ApS, og vi søger derfor en projektleder til at styre byggeprojekter med aluminiumsfacader, -døre og -vinduer.

Vi er Schüco-partner, så et kendskab til Schücos produkter og beregningsprogrammet SchüCal vil være en fordel, men ingen betingelse. Dog er det vigtigt, at du har erfaring med projektledelse inden for byggeri og nemt kan sætte dig ind i nye produkter og nye programmer.

Fazade ApS er fysisk beliggende i Korsør, og vores primære projekter ligger på Sjælland. Vi er et relativt ungt firma, men hovedkræfterne i selskabet har mange års erfaring fra branchen. Du har derfor muligheden for at komme med i den fortsatte positive udvikling af selskabet, hvor der vil være rig mulighed for at påvirke både arbejdsopgaver samt måden, hvorpå vi løser de enkelte opgaver. Projektlederen vil have reference direkte til den administrerende direktør. Løn og vilkår vil være markedskonform og relateret til dine kvalifikationer og erfaring.

Vi er en uformel arbejdsplads, så selvom vi har travlt, og vi arbejder for at øge omsætningen, er det også vores målsætning, at vi skal have det sjovt. Så har du lyst til nogle spændende opgaver, en afvekslende hverdag, til en markedskonform løn samtidig med, at du vil have det sjovt? Så send din ansøgning og dit CV til administrerende direktør Henrik Olsen, ho@fazade.dk, mobil 30 80 73 40.

Produktionsmedarbejdere

Vores produktion af døre, vinduer og facader udvides, og vi har brug for flere medarbejdere. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at samle døre/vinduer eller facader i aluminium, men ingen betingelse. Vil du være en del af en virksomhed i vækst? Send dit CV til Henrik på ho@fazade.dk eller ring på 30 80 73 40.

Montører

Til vores montage på byggepladsen har vi brug for flere medarbejdere. Har du erfaring med at montere døre, vinduer eller facader er det en fordel, men ingen betingelse. Send dit CV til Peter Nicolai Rasmussen på pr@fazade.dk eller ring på 44 14 27 50.