Kontakt

Fazade leverer og monterer Onlevel glasværn.

Vi har stor erfaring med at montere glasværn, som leveres af OnLevel.

Mange års erfaring med helglasværn

OnLevel værnprofilsystemer udvikles og produceres af specialister, som har mange års praktisk erfaring med montage af helglasværn. De kender myndigheders, fagfolks og bygherrers krav til designrigtige, montagevenlige og sikre glasinstallationer. Erfaringer fra udfordrende internationale projekter indarbejdes løbende i designprocessen, så udvalget af innovative systemer og tidsbesparende montageløsninger tilpasses og udvikles.

Glasværn til alle behov

Rammeløse indespændte helglasværn er på få år blevet bredt benyttet i byggeri. Det minimalistiske udtryk er æstetisk velegnet til boliger, kontorer og institutioner – nybyggeri som renovering. OnLevel tilbyder værnsystemer til alle belastningskrav og montagesituationer indendørs og udendørs.

Teknisk backup og rådgiving

OnLevel værnsystemer er behørigt testet og godkendt af institutter og myndigheder i hele Europa. Vi stiller dokumentation til rådighed sammen med eksempelvis CAD-tegninger og BIM-objekter. Kontakt os for yderligere oplysninger eller en dialog om dit projekt.

Fleksibelt farvevalg til dit projekt.

Værnprofilerne kan leveres i farve og finish helt efter dit ønske, eksempelvis din specifikke logofarve eller en elegant farvekode, som matcher projektets øvrige bygningsdele eller interiør. Spørg os til råds.