Kontakt

Om Fazade

Bag Fazade står der et erfarent hold klar til at levere den bedste totalløsning til facadelukningen af dit byggeri. Vores kompetencer spænder nemlig vidt – fra projektering og rådgivning over produktion til montage og logistik.

Nytænkende producent af døre, vinduer og glasfacader.

Kvalitet og effektivitet er vigtige ord i vores hverdag. I tilbudsfasen samt i projekteringen arbejder vi effektivt med systemspecifikt software, hvor vi har fokus på, at de individuelle løsninger vi laver, er de helt rigtige til de enkelte projekter. Vores produktion af døre, vinduer og facadeelementer fungerer på aller højeste plan, da vi har investeret i det bedste og mest gennemtestede produktionsudstyr, hvilket gør os i stand til at udføre store som små opgaver. Vores erfaring inden for logistik gør, at vi er i stand til at levere og montere over hele landet. Igennem alle faser i projektet, rådgiver vi til at vælge de bedste løsninger til den pågældende opgave.

Som Schüco partner har vi valgt en systemleverandør, der har det absolut største udvalg af individuelle løsninger samt et kvalitetsprodukt til både projektbyggeri samt private boliger. Alle produkter er gennemtestede og CE-mærkede iht. de højeste og største standarder.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Administration & Salg

Projekt afdeling

Produktion